Nyheter & events

Här presenterar vi nyheter om oss och sånt som är av intresse i restaurangbranschen. Här kan du även ta del av vilka arrangemang vi har utfört. Om du har tur så kanske det även här kommer en och annan inbjudan som du inte kan tacka nej till.

Dessa nyheter kan du även få direkt i ditt  informationsflöde på Facebook. För att det ska ske krävs bara att du besöker vår facebooksida och gillar den riktigt mycket :-).

Den hittar du här>>>


 

Vänner! Du eller någon du känner behöver kanske hjälp med restaurangdrift. Jag har ett väl inarbetat koncept där vi hjälper restauranger finna lönsamhet.Tveka inte att ta kontakt

(eller...    Dela gärna!)

N A G L O Invest fick förmånen att bistå Havsvidden Resort & Konferens med sin kunskap och kompetens i restaurangkonsultation under våren, sommaren och hösten 2017.

Tack ONZO! Genom  dem fick vi vara med och hjälpa till vid ett unikt arrangemang med Citybanan och den nya Pendeltågstationen, mitt i Stockholm City djupt under T-centralen.

På Stockholm Wine Bar, kände man till vår unika kompetens, inom restaurangdrift och ledarskapsstyrning. Detta ledde till att vi fick uppdraget!